EĞİTİM DUYURUSU
Tarih: 5.07.2024 | Okunma Sayısı: 439

türkiye barolar birliği ve birleşmiş milletler mülteci yüksek komiserliği’nin iş birliği ile yürütülmekte olan ‘’ türkiye’de uluslararası koruma başvuru sahipleri, statü sahipleri ve geçici koruma yararlanıcılarının adalete erişimlerinin desteklenmesi projesi ( adli yardım ortak projesi ) ‘’ kapsamında 12 temmuz 2024 tarihinde iliniz nezninde avukatlara yönelik ‘’ mülteci hukuku ve uluslararası koruma online eğitimi ‘’ düzenlenmesi planlanmıştır.

2024 yılı adli yardım iş birliği protokollerinde de ifade edildiği gibi, projede sürdürülen faaliyetlere dahil olmak isteyen avukatların bu yıl düzenlenecek yenileme eğitimlerine katılmaları zorunludur. bu yıl düzenlenecek eğitime katılmayan avukatlar tbbAPp sistemine girişleri mümkün olamayacaktır.

eğitime ilişkin detaylı bilgileri içeren eğitim şartnamesi türkiye barolar birliği web sitesinde yayınlanmış olup istekli meslektaşlarımıza saygı ile duyururuz.

Detaylar için:

ETKİNLİK TAKVİMİ

8.09.2024
AV. FATİH SEVİM
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.